بیوگرافی کیوان عباسی-مدیر شبکه من و تو
متن زیر ترجمه کامل زندگی نامه ای است که Alexrwb خبرنگار بدون مرز در صفحه شخصی اش گذاشته است:
لینک متن اصلی
عکس از صفحه متن
متن کامل بیوگرافی کیوان عباسی به فارسی:
”’کیوان عباسی”’ مارس سال 1971 در شهر سیدنی کشور استرالیا به دنیا آمد. کیوان دوران کودکیش را به دلیل شرائط شغلی پدرش فریبرز عباسی دراسترالیا گذارند. پدرش که در سپتامبر سال 1970 به مناسبت نهمین جشن گشایش مشرق الاذکار سیدنی به همراه دیگر بهائیان سراسر جهان به استرالیا رفته بود با جیمز برایان، مسئول وقت رادیو استرالیا آشنا می شود و در رادیو استرالیا به عنوان تهیه کننده مشغول به کار شد. تهمینه برزگر مادر کیوان نیز در سفارت ایران در کانبرا کار می کرد.
کیوان عباسی تحصیلات دوران ابتدائی خود را در مدرسه بهائی ایرانیان مقیم استرالیا در شهر سیدنی گذراند. پدرش که تا سال 1981 در یک رسانه استرالیایی فعالیت داشت با تجربه کاری که در زمینه رسانه به دست آورده بود، به واسطه پیگیری های بهروز عباسی پسر عمویش (از گردانندگان بخش فارسی صدای آمریکا ) به ایالات متحده آمد و در بخش فارسی صدای آمریکا به عنوان یکی از اعضای اتاق فکر این رسانه مشغول به کار شد
== دوران جوانی ==
فعالیت پدر کیوان در صدای آمریکا سبب شد تا او دوران نوجوانی و جوانی خود را در واشنگتن دی سی و تحصیلات دانشگاهی اش را تا مقطع کارشناسی در دانشگاه نیوانگلند ایالت مین در رشته بازرگانی بگذراند. شرائط سخت زندگی در آمریکا و اقتصاد ضعیف پدر سبب شد تا کیوان از همان ابتدا سخت کوش تربیت شود.
بورسیه دانشگاه بن گوریون (אוניברסיטת בן גוריון בנגב) بئرشبع کشور اسرائیل که همه ساله به ایرانی زاده های بهائی اعطاء می گردد و تشویق های سیروس برزگر دایی کیوان که همزمان با اتفاقات سال 1978 به اسرائیل رفته بود، سبب شد تا کیوان عباسی در سال 1996 به اسرائیل برود و در آن جا ادامه تحصیل دهد.
کیوان کارشناسی ارشد را از دانشگاه بن گوریون و دکترای خود را از موسسه عالی علوم وایزمن دریافت کرد. او به واسطه دوستی صمیمی سیروس با فرهاد اسکندری، استاد مرکز ایران شناسی دانشگاه حیفا با این خانواده آشنا شد. آشنا شدن کیوان در دوران تحصیلش با مرجان اسکندری دختر فرهاد اسکندری باعث شد تا پیشنهاد ازدواج به او بدهد و در سال 2001 با حضور خانواده اش در مشرق الاذکار شهر حیفا ازدواج کند.
بعدها مرجان اسکندری به خواسته شوهرش و به رسم اروپاییان نام خانوادگی خود را هم نام با نام خانوادگی شوهرش کرد.
==فعالیت ها==
کیوان عباسی که تحصیلات عالیه را در کشور اسرائیل گذراند و زندگی جدیدی را شروع کرده بود به پیشنهاد پدرش و البته برای تأمین زندگیش به آمریکا بازگشت و در تلویزیون آزادی که توسط پدرش اداره می شد به عنوان مدیر فنی این تلویزیون مشغول به کار شد. وی پس از مدتی فعالیت در تلویزیون آزادی به پیشنهاد گردانندگان شبکه تلویزیونی طپش مدتی نیز در این شبکه فعالیت می کرد. اما مدتی نگذشت که مشکلات به وجود آمده بر سر راه تلویزیون هایی مثل آزادی و طپش زمینه تعطیلی آن ها را فراهم ساخت.
فعالیت پدر کیوان در صدای آمریکا و تلویزیون آزادی او و کیوان را با افراد بسیاری از جمله رضا فاضلی ، حسن اعتمادی و برخی دیگر از منتقدین رژیم ایران آشنا کرد. پدر کیوان در سال 2003 باMichael H. Klein که چند سالی با حسن اعتمادی شریک تجاری بود، آشنا گردید. Michael H. Klein که در دارپا مشغول به کار بود و به سال های پایانی خدمتش در این سازمان نزدیک شده بود به یک بیزینس برای تأمین سال های بعد از خدمت فکر می کرد. آشنایی وی با کیوان و فریبرز عباسی باعث شد تا فریبرز با همکاری پسرش کیوان و سرمایه گذاری Michael H. Klein کمپانیTen Broadcasting را در سال 2003 بخرد و تلویزیون Hustler TV را با مدیریت کیوان در کانادا راه اندازی نماید.
هاستلر تی وی برای کیوان و پدرش یک تجربه موفقیت آمیز به حساب می آمد. اما این همه آن چیزی نبود که نظر کیوان را تأمین کند.
تجربه کاری او و آرزویش برای تولید برنامه هایی با سبک های غیر سنتی و کلاسیک شبکه های لس آنجلسی سبب شد تا پیشنهاد راه اندازی یک تلویزیون فارسی زبان را به سرمایه گذار هاستلر تی وی بدهد. عباسی که در اداره هاستلر تی وی، اعتماد Michael H. Klein را به خود جلب کرده بود توانست موافقت میشل را به دست بیاورد و اولین تلویزیون اینترنتی فارسی زبان را راه اندازی کند.
ببین تی وی با سرمایه گذاری Michael H. Klein و مدیریت کیوان در ژوئیه سال 2006 تأسیس شد. تلویزیون اینترنتی ببین تی وی توانست بینندگان بسیاری را جذب کند. او با گرد آوری جوانان خوش فکر ایرانی و استفاده از ایده های حسن اعتمادی برنامه های متفاوتی را تولید کرد تا آن جایی که هر کلیپ ببین تی وی روزانه حدود 20000 بازدید داشت اما همزمان با فیلتر شدن سایت ببین تی وی در سال 2008 از سوی حکومت ایران تنها راه ارتباطی ببین تی وی با مردم ایران از دسترس کاربران ایرانی خارج شد و علی رغم روند رو به رشد گروه کیوان عباسی، ببین تی وی با شکست مواجه شد.
کیوان به پیشنهاد همسرش برای دیدار با رهام هارونی از اعضای تشکیلات یهودیان ایرانی در لندن که با مرجان نسبت خویشاوندی داشت به لندن رفت تا برای حمایت از بیزینسش با آنان مذاکره کند. از طرفی آشنایی کیوان با بهروز عباسی (پسر عموی پدرش) که در بخش فارسی صدای آمریکا کار می کرد و حسن اعتمادی، پسر دایی یاسمین اعتماد امینی و عضویتش در انجمن بهائیان ایرانی ایالات متحده امید کیوان را به آینده دو چندان می کرد.
ایده و شعارهایی که کیوان عباسی در زمینه تلویزیون داری ارائه می کرد بسیار مورد استقبال آنان قرار گرفت. این مذاکرات به تشکیل جلساتی با حضور فریبرز و بهروز عباسی، حسن اعتمادی انجامید که نتیجه این جلسات پیشنهاد راه اندازی شبکه تلویزیونی جدیدی به کیوان شد.
ارائه عملکرد چهار ساله ببین تی وی، هاستلر تی وی و ایده پردازی کیوان در جلسات گزارش های سالانه رسانه های فارسی زبان در لندن، منابع مالی مورد نیاز این شبکه را در پوشش شرکت های خصوصی تجاری تأمین کرد تا وی بتواند در سال 2009 یک شرکت تلویزیونی را در لندن تأسیس کند او به پاس قدر دانی از زحمات هارونی و با موافقت پدرش این شرکت تلویزیونی را به نام همسرش راه اندازی کرد و به دنبال آن شبکه من و تو را در اکتبر سال 2010 روی ایر برد
روند موفقیت آمیز عملکرد برنامه سازان و ایده پردازهای تلویزیون من و تو و جذب مخاطبین بسیار، نظر سرمایه گذاران دولتی و خصوصی بسیاری را در لندن به خود جلب کرد؛ اما از آنجایی که کیوان و هیئت مدیره من و تو خصوصا پدرش نمی خواستند تلویزیونی را که با یک گروه جوان راه اندازی شده بود، دولتی شود پیشنهاد سرمایه گذاران دولتی را رد کردند و با پذیرفتن پیشنهاد 55 میلیون دلاری رابرت موقر بالیوزی رابرت موقر بالیوزی پسر حسن موقر بالیوزی که یک سرمایه گذار خصوصی به حساب می آمد، شرکت تلویزیونی مرجان را وارد مرحله جدیدی کرد تا این شرکت بیش از پیش حرفه ای تر به جلو رود
saeed
در گفت
با توجه به ماهیت سایتتون،تقریبا بیطرفانه ترجمه شده.
رامین
در گفت
عالی
ایدین
در گفت
شما میگید پیشنهاد شرکتهای دولتیو رد کرده و بخش خصوصیه چندین ساله این شبکه تبلیغ بهش نمیدن پخش کنه چون سیاسیه و بازرگانها میترسن اونوقتاینهمه پول از کجا میاره برا تولید برنامه و حقوق پرسنلو اجاره ستلایت
شما توجه کنید همه برنامه هاشون اسمهای انگلیسی داره و همش دارن خواننده ها بازیگران و بزرگان انگلیسو که اصلا برای ایرانیها مهم نیستو معرفی میکنن تبلیغ طلاق و جشن طلاق میکنن سوم امام حسین تو اوج عذاداری محرم جشن تولد سالگرد شروع به کار شبکشونو میگیرن و تند و تند سریال دایی جان ناپلون میزارن و براش بزرگداشت میگیرنو معرفی عواملشو میکنن سریالی که مردم ایران رو کودن و هرزه نشون میده که میخوان همه چیو گردن انگلیس بندازن
خلاصه اینها یک شبگه فرهنگی تبلیغاتیه دولت اینگلیسن و به فرهنگ ایران حمله کردن
بخش خصوصی فقط دنبال بیزینس و چوله مثل جم که پول میگیره و. کلی تبلیغات میکنه
ف. ت
در گفت
کسی که مدیر، مجری، گزارشگر، برنامه ساز شبکه منوتو باشه یعنی مزدور اسرائیل و آمریکاست و هیچ شکی درش نیست. یک مشت خائن وطن فروش که در قفای یک شبکه تلویزیونی یک بازداشتگاه برای حبس کردن افکار آزاد و وطن پرستانه احداث کرده اند. آزادگان ایران و جهان سالهاست که به این واقعیات پی برده اند.
حمید رضا موغاری
در گفت
سلام
آیا واقعا” مدیر و سرمایه گذار شبک ه من وتوکیوان عباسی است یا رابرت مرداک پشت این شبکه نشته
Aria
در گفت
من که اصلا اهمیت نمیدم شبکه اش سیاسی باشه یا تحت اداره اسراییل. به هرحال برنامه های خوب و سرگرم کننده ای نشون میده. جمهوری اسلامی هم اگه میخواد ما اینجور شبکه ها نگاه نکنیم یکم به صدا سیما رسیدگی کنه و برنامه های خوب نشون بده
فطمه
در گفت
آره خوب آدم سرگرم میکنه و این سرگرمی تا جایی پیش میره که ذهن آدم ها رو نسبت به مهم ترین موضوعات و مشکلات بی اهمیت میکنه و شاید هم بدتر از اون شما رو علیه درستی و حامیه بدی آمده میکنن.ذهنتون و اونقدر خراب میکنن و درگیر که هیچ کتاب و علم و منطقی نمیتونه به شما و ذهنی که با صحبتای فرقه ای شون از نو و با پایه های قویتر ساختن نجات بده.اونوقت شمایین و دنیای بزرگی که فکر میکنید دشمن بهترین دوستتونه
دکتر غلامرضا قره ویسکی
در گفت
اینکه با حداقل امکانات – در مقایسه با تلویزیونهای دولتی- می توانند مخاطب را جذب کنند بسیار بدیهی است . برخی برنامه های این شبکه صرفا تفریحی و یا علمی است و اصلا جنبه سیاسی ندارد . برخی برنامه ها هم جهت گیری خاصی را القا می کنند . چه سیاسی چه اجتماعی .
اینکه این تلویزیون در جذب مخاطب موفق تر از تلویزیونهای دولتی ما عمل کرده کاملا بدیهی است و از این نظر تیم کیوان عباسی بسیار موفق عمل کرده .
اینکه سطح برخی برنامه ها مثل برنامه سالومه و یا اتاق خبر بعد از جدا شدن حسن اعتمادی سخیف و کم ارزش شده کاملا مشخص است .
اما آیا واقعا یهودی گری یا بهتر است بگوییم صهیونیست – که یهودی یودن یعنی تبعیت از یک دین الهی که با صهیونیست تفاوت دارد – را ترویج می دهد و آیا بهاییت را ترویج می کند ؟ خیر .
قبل از جدا شدن حسن اعتمادی اتاق خبر واقعا جالب بود . اخبار چرت و پرت و بدون سند پخش نمی کرد . سالومه هم که الان شده نسخه برعکس حاج سعید قاسمی . – حداقل حاج سعید لوس نیست و برخی صحبتهاش درسته ولی سالومه یه محری لوس و بی هدف و برنامه است .
fahime
در گفت
من برنامه های منوتو رو میبینم بعضیاشو خیلی دوس دارم ولی کاملا حس میکنم که این شبکه هدددف داره , خیلی حس بدی به خودم و کشورم و شرایط پیدا میکنم, امیدو میخوان بگیرن از جوونا تا انقلاب کنن حکومت عوض بشه … این ارمان اصلیشونه فک میکنم.
ماهان
در گفت
من الان حدودا چهار پنج سالی هست که ماهواره رو جمع کردم و نه تلوزیون ابله خودمون رو میبینم و نه ماهواره چون اصولا برنامه های تلوزیونی نسبت به وقتی که براش تلف میشه آورده ای برای بیننده نداره،شما اگر یک ساعت هدفمند در نت باشید دهها برابر اطلاعات بیشتری به دست میارید،در مورد من وتو هم دیگه خودشون اذعان کردن که بودجه دولتی دارند و حدود دویست کارمند دارند،اما قسمتی در متن شما بود که واداشت من رو جواب بدم،شما از نا امید کردن گفتید ،میشه بفرمائید که یک جوان و یا یک ایرانی بر اساس کدوم منطق و تجربه چهل دوساله می تونه به آیینده امیدوار باشه،شما اگر موردی رو سراغ دارید که امید به آینده در این چهل و دو سال رشد داشته به ما هم اطلاع بدید
ساناز
در گفت
بسیار عالی و بیطرفانه ترجمه شده بود
میلاد
در گفت
تلویزیون ایران انقدر برنامه های خسته کننده میزاره که معلومه مردم؛شبکه من و تو رو میبینند.یه برنامه نود و برنده باش هم و خنده وانه هم که خوب بود تموم شد.اخبار بیست و سی هم که همش یه طرفه قضاوت میکنه و به مشکلات اصلی مردم نمیپردازه
محمد احمدی
در گفت
چرا صدا و سیما با ساختن و نمایش برنامه های جذاب نمی تواند مخاطبین این تلویزیون های ماهواره ای را جذب کند؟ چون کاملا هدفدار و با رعایت هزاران خط قرمز می خواهد کار کند. دنیای امروز این وضعیت را قبول نمی کند و دنبال آلترناتیو می گردد. شما هم مرتب پول مردم را خرج برنامه های بیهوده کنید و خوشحال باشید.
علی
در گفت
ترجمه ی بی طرفانه ای بود!!!
مساله ،خود این رسانه من و تواست ، محتوایش در رتبه ی بعدی قرار میگیرد.
رسانه ای که توسط بهاییت ( که یک دین من درآوردی با منابع دینی من درآوردی که زیر بال و پر صهیونیزم در حال توسعه است! ) مساله اصلی و درد اصلی شبکه من و تو این است است.
محتوا هم ولو به ظاهر بی طرف است و لی با یک میانگیری از مجموع محتواهای پخش شده ی این شبکه به راحتی می توان سمت و سوی آن را پیدا کرد.ایجاد دو دستگی ، ایجاد نارضایتی عمومی ، ایجاد خشم عمومی ، ایجاد یاس و نامیدی ، سم های مهلکی است که این شبکه دارد به صورت مداوم در اذهان مردم ایران تزریق می کند. چه جنایت ی ازاین بالاتر !!!
ترجمه ی بی طرفانه ای بود!!!
رضا بنانی
در گفت
اینشبکهباترویجناهنجارهاسعیدرخوبجلوهدادنناهنجارراداردازادیزنرابرابربابرهنگیمیداندحمایتازهمجنسگرایانمیکندواگرکسیازاینگروههمجنسگرابدشبیاید.ادمبدیاستبهایترابهعنوانیکدینترویجمیدهدچنانازرژیمشاهدفاعمیکندکهبینندهفکرکنددرزمانشاهساواکوزندانیسیاسیوجونداشتهاستحمایتبزدلانهازتحربیمهاییکهترامپوضعکردهاستوبعدبهمخاطبسهیمیکندالقاکندکهاقداماتترامپدرستاستوکارشناسانضدایرانیانهافقطقصدایجادیاسوناامیدیدرمردمرادارنددربرنامهایازخارجنشینانبهعنواننمایندهمردماستفادهمیکنندوسعیدربدبودنایرانوخوببودنغربرامیکنداینشبکهاصلابرایشمهمنیستکهمجریانزنباچهلباسی.برنامهاجراکنندوصدالبتهمروجبیبند.وباریهستند
علی 007
در گفت
برنامه هایی که به رشد و آگاهی علمی / تاریخی و فرهنگی مخاطب کمک کنن همیشه و در هر شبکه ای بیننده های آگاه خودش رو داره . شبکه کن و تو در سالهای اول خوب شروع کرد ولی رفته رفته مرتب شروع به تعویض و تغییر مجریانی که در ذهن مخاطب محبوبیت ایجاد کرده بودن نمود . / و به جای آنها دخترکانی که حد اقل های تصویر و اجرا را بلد نبودن گمارده به این ترتیب سطح شبکه فوق العاده تنزل پیدا کرد . تا جایی که می بینیم . فلان خانم مجری . خنده های لوس بی جا و بی معنی از خود نشان داده و به این حرکت خود افتخار هم می کند . به نظر من شبکه شدیدا تنزل پیدا کرده . و دیگر خبری از مستند هایی که رفرنس علمی داشته و طبقه منورالفکر را سرگرم می کردن وجود ندارد . و به جای آن برنامه های بسیار سطحی و کم ارزش بخش می شود . جای تاسف است .
زکریا یوسف زی
در گفت
شاید قبل از هرگونه دل بستن یا حتی گاردگرفتن در برابر پدیده ی نوظهور مرجان تی وی، سئوال کلیدی این باشد:
در حالیکه رادیو مسکو، دویچوله آلمان، رادیو فرانسه، رادیو اسراییل یا رادیو کویت، همگی چندین دهه قبل از “من و تو”، گاه و بی گاه مجموعه برنامه های متنوعی به زبان فارسی داشته اند و ظاهرا هیچیک اسپانسور مالی پایدار و منافع درازمدت قابل توجیه برای اقدام به تاسیس شبکه تلویزیونی فارسی زبان و پخش 24 ساعته برنامه برای مردم ایران و سایر فارسی زبانان منطقه نداشته اند، چگونه و چطور و با چه هدف و انگیزه ای، یک شبه نطفه شبکه ای نذری، آن هم با این گستره از مخاطب و طیف استخدامی وسیع نیروی انسانی ایرانی و خارجی در دل لندن و دامان انگلستان منعقد میشود؟!
داستان خر برفت و خر برفت مولوی، میتواند اشارت کوچکی به احوال ساده لوحانی باشد که صرف سرگرمی و گذران وقت، سرمایه بدون بازگشت عمر خود را پای آش دستپخت اجانب تلف میکنند و بدون آنکه ملتفت مالباختگی خویش گردند، دلشان خوش است که اراجیف سیمای میلی را نمیبینند!